dissabte, 7 de desembre del 2013

L'autobús de Rosa Parks, un àlbum il·lustrat

La Rosa i l'autobús
 
No us sorprèn aquest títol, ho sabem, de mica en mica han anat apareixen en aquest blog una sèrie d'entrades que ens han servit per introduir-vos en el tema del llibre i en el seu context històric.
Les heu mirades? Parlem de "Un autobús amb història", "Jo tinc un somni" i "Rosa Parks".
 
 "L'autobús de la Rosa" és un àlbum il·lustrat on tenen cabuda totes les històries que us hem contat, però en l'àlbum ens les contarà un home ja gran, un personatge que va viure els fets,li explica al seu nét quan ja tot és història, una trista història i l'inici d'un fet important dintre de la història de la humanitat.
 I com acaba? Ja us adonareu quan aprofundim amb el tema que no hi ha final encara, sí hi ha homes i dones de bona voluntat que creuen en els Drets Humans, que creuen en què totes les persones humanes són iguals davant la llei i que lluiten perquè es respecti aquest dret, però la lluita continua




 Què és un àlbum il·lustrat? Per què aquest llibre ho és? Dilluns ho sabreu. El tindreu a les vostres mans i el podreu fullejar.

 Sabeu que el 10 de desembre és el Dia Internacional dels Drets Humans i que a l'I-E el celebrarem amb tot un seguit d'activitats que ja s'han començat aquesta setmana.

 Què hi podeu aportar vosaltres? Ja us ho esteu imaginant? Esteu pensant en "L'autobús de la Rosa"? Doncs heu encertat. Per començar el llegirem i després debatrem sobre el tema que ens planteja. Volem saber la vostra opinió, aquest cap de setmana cerqueu més informació i així podreu opinar amb més coneixement de causa. 

Però no us preocupeu quan vegeu el llibre si en voleu saber més, si en voleu gaudir més estona d'aquesta bonica obra. El proper trimestre continuarem fullejant el llibre, les seues il·lustracions, el seu llenguatge escrit i el visual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada